Vissza

Felhívás növényvédelmi szakemberek továbbképzésére

II. kategóriás növényvédő szerek forgalmazására, vásárlására és felhasználására jogosító engedéllyel rendelkező szakemberek továbbképzését hirdeti a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara.

2019. január 7-én, hétfőn 8 órakor növényvédelmi továbbképző (hosszabbító) tanfolyamot indít a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara zöldkönyves végzettséggel rendelkező szakembereknek.

A vizsga nélküli tanfolyam 8 tanórás. A továbbképzésről a helyszínen tanúsítványt kapnak. Ezt az állandó lakóhelyük szerinti megyei Kormányhivatal illetékes osztályán kell majd bemutatni és itt kell befizetni az engedély kiváltásához szükséges eljárási díjat is, mely jelenleg 4.000,-Ft.

A továbbképzés helyszíne: Budapest, XVII. ker. Pesti út 80-84. sz. (A Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium könyvtárterme.) Megközelíthető az Örs vezér térről a 97/E, a 169/E és a 161-es autóbuszokkal, Kőbánya-Kispest csomóponttól a 201/E és a 202/E autóbuszokkal, Kőbánya Városközpontból a 162 és a 162/A autóbuszokkal. Mindegyik járatról a Bakancsos utcai megállóban kell leszállni.

A továbbképzés díja: 12.200,- Ft/ fő + 27% ÁFA, mely összeg a helyszínen fizetendő.

Kérem, hogy a tanfolyamra a személyi igazolványukat, a lejárt engedélyüket (zöld könyvet) és az eredeti aláírt jelentkezési lapjukat is hozzák magukkal!

A következő általunk szervezett továbbképzés Budapesten, 2020. tavaszán lesz. Tehát ezen a továbbképzésen azoknak is meg kell jelenniük, akiknek 2019-ben, év közben jár le az engedélyük.

A kiosztandó tanúsítványok kitöltése központilag történik, ezért csak azok a kollégák vehetnek részt a továbbképzésen, akiknek a mellékelt jelentkezési lapja 2019. január 3-ig visszaérkezik!

(A jelentkezési lap letölthető illetve egyből postázható is a www.zsigogyorgy.hu oldalról. A jelentkezés megrendelésnek minősül. A nyitóoldal felső sávjában találják meg a dokumentumokat.)

Mindkét tanfolyam esetében küldhetik postai úton, vagy e-mailben is az aláírt jelentkezési lapokat az alábbi címekre: Zsigó György 1037 Budapest, Toronya utca 15., e-mail: zsigogy@gmail.com.

A képzéssel kapcsolatban felvilágosítást ad Zsigó György: +36 30/9474376 illetve zsigogy@gmail.com).

Forrás: Agroinform

2019-01-02 06:36:41
Vissza