Vissza

Visszatér Mezőfalvára a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow

Negyedik alkalommal szervezi meg a NAK és a MEGFOSZ a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow nevű nagyszabású rendezvényét, megint a Fejér megyei Mezőfalván, ahonnan a rendezvény elindult. Az ország - most már évek óta - legnagyobb szántóföldi rendezvénye 2020. május 27-én és 28-án várja majd az agrárszakma iránt érdeklődőket a Mezőfalvai Zrt területén.

A NAK és a MEGFOSZ által szervezett rendezvény igyekszik tartani, sőt, szélesíteni az eddigi programokat és a lefedett szakmai területeket külön kiemelve a mikro- és demóparcellás fajtabemutatókat, szántóföldi gépshow-t, ahol a gépek mellett a gépkapcsolatokra is koncentrálunk.

A május 27-én és 28-án megrendezésre kerülő rendezvény a központi elemein túl a klímaváltozás kihívásaira koncentrál, így 2020-ban a IV. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow - Mezőfalva ad választ az éghajlatváltozás agráriumot érintő problémáira.

Az innováció, a környezettudatosság, a technológiai újítások és új, eredményesebb gazdálkodást segítő megoldások bemutatása, átadása a gazdálkodó agrárszakembereknek a kamara szívügye, és a rendezvény első számú célja.

Forrás: NAK

2019-08-08 07:45:17
Vissza